Здравей, приятелю!

 

Не се стъписвай, ако ти се е сторил неуместен близкия тон на посрещане. Ние ще ти помогнем да прекрачиш прага към друга реалност, често пренебрегвана, а това е здравословното хранене. Стига стоя пред вратата, двуумейки, се какво ще стане, ако прекрачиш! Други като теб отдавна са го сторили, а ти без да знаеш, почти си затворил вратата след себе си като си потърсил този сайт.

 

"Човек е това, което яде!"

 

Този цитат отдавна го знаеш. Причината, която те е накарала да ни посетиш за първи или пореден път е, че няма по-дългосрочна инвестиция от нашето собствено или това на близките ни здраве.

"Дали не ми вреди, това което ям?"  Въпросът, който сигурно отдавна гравитира в съзнанието ти, като стар телекомуникационен спътник. Информацията, която ще получиш тук, може спокойно да ти помогне да изведеш от орбита този въпрос и така частично да улесниш ежедневието си.

 

Да, тези БИОзеленчуци с чиста БИОграфия в ръцете ти са отгледани от нас. Може още да не си ги вкусил или колебливо да си посягал към тях в магазина, но те са събудили любопитството ти, как са произведени и дали отговарят на изискванията ти.

 

Не чакай, а опитай!

 

Мога да си представя изненадата изписана на лицето ти от вкусовата феерия, разкрила се пред теб. Сега вече си спокоен, че не си похарчил парите си напразно, нали?

 

БИОзеленчуците с чиста БИОграфия са извървяли дълъг път на усъвършенстване.

 

Положителната енергия, с която са обградени е продукт на огромните вложени усилия и знания на едни от най-добрите  специалисти в България - "Гимелците ". Чрез механизмите на природата и неизчерпаемата сила на слънцето, на твоята трапеза стоят зеленчуци, които не са навредили на средата, в която са живяли и не са навредили на хората, грижили се за тях. Отгледани без каквато и да е било химично синтезирана намеса, от тях струи здраве и сила. 

 

Ако се вгледаш в био зеленчуците можеш да откриеш белези от тежката битка, която са водили с различни врагове, но победата им е само чрез природосъобразна тактика.

 

Няма да се хвалим излишно за сертификатите и изискванията за качество, които сме покрили. Убедени сме, че е почти излишно. В уникалността на БИОзеленчуците ни са се убедили хиляди хора в Европа и затова почти сигурно, че и ти ще се присъединиш към тях.